Ga naar hoofdinhoud

Balans in je lichaam is balans in je leven.

Jouw gezondheid is een keuze die jij maakt, net zoals ik dat ook doe. Ik ben een gedreven coach die jou met leefstijlvragen, met chronische stress of burn-out klachten wil helpen en iedere dag weer fris en krachtig aan de slag gaat.

Gezondheid en veerkracht is een keuze die jij zelf kan maken, een keuze die ik ook zelf toepas. Bewust kiezen voor wat samenhangt om een gezonde leefstijl te krijgen. Waarbij voeding, beweging, ontspanning, slapen en stress de knoppen zijn om aan te draaien om zo meer energie te krijgen, minder stress te ervaren en ook af te vallen.

Ik mag graag koken want dat geeft mij ontspanning. Op vakantie gaan en dan de natuur in om foto’s maken. Maar ook dichterbij huis wandelen of hardlopen geeft mij energie. Een rondje over de golfbaan of fitness kan me ook goed doen en is tevens gezellig. Het is mijn drive om jou te helpen met het zoeken naar wat jou gaat helpen om jouw leefstijl te veranderen en jouw gezondheid en veerkracht te verbeteren.

Met ruime ervaring in de medische sector heeft leefstijl en gedrag me gemotiveerd om onder andere de opleiding leefstijlcoach te gaan volgen bij de LeefstijlCoach Academy. Daarna heb ik me verder gespecialiseerd als stress en burn-out coach via het CSR. En heb ik een opleiding biofeedback via HeartMath gevolgd.

Als leefstijl- en stress & burn-out coach in de Achterhoek zie ik mooie duurzame resultaten waar mijn cliënten, maar ook ik blij van word. Mensen begeleiden bij vragen over leefstijl en chronische stress klachten hoe de regie over het leven weer terug te brengen. Dit om zo gezond, vitaal en veerkrachtig mogelijk te worden en te blijven.

Inge Lettink

Leefstijlcoach

Back To Top