Ga naar hoofdinhoud

“Bouw aan een sterke mindset en je lichaam zal volgen”.

Hoe hou je je staande in een maatschappij die vooral ongezond gedrag stimuleert? Hoe ga je om met bewegen, voeding, roken, alcohol, stress en slapen?

Als leefstijlcoach richt ik me op GEDRAGSVERANDERING en MINDSETTING.

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Motivatie voor gedrag.
  • Doorbreken van allerlei ongezonde gewoontes en verslavingen.
  • Stoppen met roken.
  • Omgaan met stress.
  • Het belang van gezonde voeding en bewegen.
  • Ondersteuning bij terugval in het oude gedrag.

Kortom, we gaan samen aan het werk voor een verandering van leefstijl. Het resultaat is van invloed op een betere gezondheid en een positieve mindsetting!

Wat is een gezonde leefstijl? Veel mensen hebben een probleem met hun leefstijl. Zo heeft ruim de helft, 52% van de volwassen in Nederland overgewicht of obesitas. Het belang van een gezonde leefstijl wordt ook steeds meer gezien.

Je voelt je niet fit en zit niet lekker in je vel. Je voelt dat er iets aan de hand is. Je zoekt naar een oplossing om hier verandering in aan te brengen. Overgewicht en een slechte leefstijl veroorzaken in belangrijke mate het onbehaaglijke en kwetsbare gevoel. Bovendien verhogen ze de kans op chronische ziektes.

Als leefstijlcoach help ik je niet met een dieet maar met de bewustwording van je leefstijl. Daarbij krijgen we helder wat voor jou belangrijk is. Je leert weer hoe je de grip kunt krijgen op je gedrag en je gewoontes. Dit in plaats van te blijven hangen in je oude leefstijl. Je creëert een positief en gezond leven zonder terugval!

Back To Top