Ga naar hoofdinhoud

Groepstraining stoppen met roken

De groepstraining ‘Voel je Vrij! Stoppen met roken en leefstijltraining’ bestaat uit gedragsmatige ondersteuning in combinatie met een farmacologisch hulpmiddel (evidence based effectief).

De trainingen zijn ontwikkeld op basis van ervaring in het begeleiden van groepen bij het stoppen met roken. In de ‘Voel je Vrij! stoppen met roken en leefstijltraining’ is er naast aandacht voor alle facetten van het stoppen met roken, aandacht voor positieve leefstijlverandering. Het is een groepstraining en iedere deelnemer krijgt een ‘maatje’ uit de groep, waardoor extra steun gegeven en gekregen kan worden. Er wordt gewerkt met een werkboek, met oefeningen die in de training gemaakt worden, opdrachten die men individueel of met het ‘maatje’ doet en verder bevat het achtergrondinformatie over roken, stoppen met roken, nicotinevervangers en leefstijl.

In 10 weken zijn er 7 bijeenkomsten en de 12e week een evaluatie per email.

Voel je Vrij! is geaccrediteerd bij het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken en werkt volgens de zorgmodule, evidence based.

Particulieren: € 375,- incl. BTW & werkboek

Vergoedingen particulier: ik raad je aan altijd contact op te nemen met je zorgverzekeraar om zeker te weten hoe jouw individuele situatie er uit ziet. Check ook je eigen risico. Je krijgt van mij een factuur die je kunt indienen.

Bedrijven: prijs op aanvraag

Back To Top