"Bouw aan een sterke mindset

en je lichaam zal volgen".

Hoe hou je je staande in een maatschappij die vooral ongezond gedrag stimuleert? Hoe ga je om met bewegen, voeding, roken, alcohol en stress?

Als leefstijlcoach richt ik me op GEDRAGSVERANDERING en MINDSETTING.

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Motivatie voor gedrag.
  • Doorbreken van allerlei ongezonde gewoontes en verslavingen.
  • Omgaan met stress.
  • Het belang van gezonde voeding en bewegen.
  • Ondersteuning bij terugval in het oude gedrag.

Kortom, we gaan samen aan het werk voor een verandering van leefstijl. Het resultaat is van invloed op een betere gezondheid en een positieve mindsetting!

Wat is een gezonde leefstijl? Veel mensen hebben een probleem met hun leefstijl. Zo heeft ruim de helft, 52% van de volwassen in Nederland overgewicht of obesitas. Het belang van een gezonde leefstijl wordt ook steeds meer gezien. De BRAVO-gedragingen staan centraal (Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding en Omgaan met stress). Hoe passen een een positieve gezondheid en een positieve leefstijlverandering hierin?

Je voelt je niet fit en zit niet lekker in je vel. Je voelt dat er iets aan de hand is. Je zoekt naar een oplossing om hier verandering in aan te brengen. Overgewicht en een slechte leefstijl veroorzaken in belangrijke mate het onbehaaglijke en kwetsbare gevoel. Bovendien verhogen ze de kans op chronische ziektes. Als leefstijlcoach kijk ik samen met jou, op basis van wetenschappelijke studie en ervaring, hoe ik je kan helpen om verandering en verbetering aan te brengen. Het werken aan de realisatie van leefstijldoelen is een creatief en motiverend proces dat veel energie van je vraagt, maar je ook veel oplevert.

Als leefstijlcoach help ik je niet met een dieet maar met de bewustwording van je leefstijl. Daarbij krijgen we helder wat voor jou belangrijk is. Je leert weer hoe je de grip kunt krijgen op je gedrag en je gewoontes. Dit in plaats van te blijven hangen in je oude leefstijl. Je creëert een positief en gezond leven zonder terugval!